Tips

Så kan sommarstugan bli din

Drömmen om den fina lilla sommarstugan kan bli sann om du lånar pengar av rätt bank. När du köper en sommarstuga är det viktigt att du har koll på vad stugan kommer att kosta dig inklusive lån. Gör en budget för din ekonomi och se att allt går ihop.

Om en sommarstuga står högt upp på din önskelista kan den drömmen bli verkligen. Genom att låna de pengarna som fattas till din sommarstuga kan den bli din. En bank som du kan låna hos själv utan att behöva en medlåntagare är Nordax, här kan du läsa om Nordax och vad de erbjuder. De är en specialistbank som genom en ansvarsfull kreditgivning kan hjälpa människor och göra medvetna val som de verkligen har råd med. De är en tillförlitlig bank som Finansinspektionen har tillsyn över. Det här är banken för dig om du vill låna ensam eftersom Nordax ser till din framtida återbetalningsförmåga mer än att du ska passa in i en specifik mall.

“Gör upp en budget för vad huset kommer att kosta.” Läs mer här

Ta reda på vad stugan kostar per år

När du lånar själv har du kontroll på allt och behöver inte blanda in en andra part vilket kan vara skönt. När du ska låna pengar är det bra att göra en budget för att se vad du har råd med. Samtidigt kan du med fördel göra en kalkyl över vad stugan kostar dig per år och månad. Tänk på att räkna på allt från sophämtning till försäkringar.