Tips

Trygg och rolig körning med BMW i skog och mark

För dig som ofta kör bil i skog och mark är BMW en av marknadens bättre bilar. Den tyska biltillverkaren har flera modeller som är särskilt framtagna för att tåla tuffare terräng. Kraftfulla motorer och robust chassi med högkomfort.

Det finns flera aspekter att se närmare på när du ska välja bil att köra i skog och mark. Här går vi igenom några av dessa samt att du får lära dig mer om några av BMW:s potentiella modeller.

Tysk premium att lita på

BMW har ett gott rykte oavsett vilken typ av bil du är på jakt efter. Du har ett komplett utbud av BMW modeller som passar både för stadskörning och tuffare förutsättningar i skog och mark. För det sistnämnda är framför allt den tyska biltillverkarens modeller med fyrhjulsdrift att rekommendera. BMW jobbar ständigt med förbättringsarbete och uppdaterar regelbundet modellerna.

BMW X5 G05 – en tuffing i utmanande terräng

För dig som letar efter en robust och praktisk SUV att köra i terräng eller till och med uppe i bergen är det här rätt modell. Det är en mellanstor BMW som bjuder på en optimal kombination av kraft och körkontroll. Dessutom är det som alltid en stilig design på BMW X5 G05. Du har bland annat ett körläge som är helt anpassat för terrängkörning, vilket genererar extra bra komfort och säkerhet.

BMW X3 – den kraftfulla lillebrodern

Det här är en mindre variant av den nämnda X5:an, men den har en hel del att erbjuda till dig som ska köra i skog och mark. Kraftfull och riktigt rolig att köra är några saker som ofta nämns i recensioner om modellen på nätet. Du får en mindre bil som inte är fullt ut lika stark och robust som sin storebror, men den är helt klart smidig och praktisk när du ska köra i svår terräng.